Klanten Laundry Dashboard denken mee over nieuwe functionaliteiten

WSP luistert graag naar haar klanten. Niet voor niets was de naam van ons jubileumevent #Up2U: oftewel: het is aan u! Dit geldt zeker voor de ontwikkeling van onze software zoals Laundry Dashboard. Regelmatig hebben we waardevolle gesprekken met klanten over hun wensen, en de vertaling daarvan naar eventuele nieuwe functionaliteiten in Laundry Dashboard. Om daadwerkelijk zo ver te komen, is het voor ons belangrijk om te weten of deze wensen ook bij andere klanten leven. Er is in 2019 1850 uur aan ontwikkeluren beschikbaar voor nieuwe Laundry Dashboard-functionaliteiten, dus we willen de uren inzetten voor functionaliteiten die waarde toevoegen voor onze klanten. Daarom is besloten om een onderzoek uit te voeren onder de klanten van Laundry Dashboard.

Op basis van de gesprekken bij onze klanten en onze ervaring tijdens implementaties, hebben we acht thema’s gedefinieerd waarvan we wilden weten wat men hiervan vond. Vervolgens hebben we in het onderzoek gevraagd aan onze klanten welke van die acht thema’s het meest belangrijk was voor hen. Er konden ook zelf thema’s aangeleverd worden. Daarna moesten de thema’s gerankt worden, zodat een ranglijst ontstond.

De respons was zeer hoog: maar liefst dik 50% van de klanten heeft gereageerd en het onderzoek ingevuld. Belangrijkste uitkomst was dat het beheer van aan- en afwezigheid van medewerkers (naast de bestaande urenregistratie) als zeer belangrijk werd gerankt, op de voet gevolgd door de wens om onderliggende data nog toegankelijker te maken.

In 2019 worden er in totaal 5 nieuwe releases vrijgegeven voor Laundry Dashboard. In juni staan de nieuwe functionaliteiten uit dit onderzoek op de planning om ontwikkeld te worden. Klanten die over een Laundry Dashboard 2.0 installatie beschikken, zullen dit jaar vijf keer een nieuwe update geplaatst krijgen.

Heeft u nog geen Laundry Dashboard? Lees dan het interview met één van onze klanten en word ook enthousiast!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief