We zijn een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf

Lavans is anders dan anders. Als je de website bekijkt, of medewerkers spreekt zie je dat direct. En dat is uniek in de wasserijwereld. Al bijna 90 jaar in het vak – inmiddels met 200 medewerkers. Een familiebedrijf, en dat merk je. Van Toos en Leo Heerkens uit 1928 naar neven Michel en Piet Heerkens die tegenwoordig aan het hoofd staan van deze innovatieve wasserij. Dat blijkt ook weer uit de 2e plaats in de Global Best Practice competitie. De jury was vooral te spreken over het duurzame en financieel sterke beleid van Lavans, waarbij juist in tijden van crisis volop geïnvesteerd werd. En dat zie je, want Lavans is alweer uit z’n jas aan het groeien. Plannen voor een uitgebreide extra aanbouw zijn gemaakt.

Om voorop te blijven lopen qua innovaties en techniek, heeft Lavans WSP Systems ingeschakeld. Al jarenlang is WSP de preferred supplier voor hangbanen, transportbanden en andere systemen die de processen in de wasserij zo efficiënt en effectief mogelijk maken. Ook voor de nieuwbouw is WSP vanaf het begin betrokken om te adviseren over interne logistiek, de beste systemen en de beste oplossingen.

Ik zie WSP als partner voor het opzetten van de logistiek in mijn bedrijf. Ze denken actief mee, zijn kundig en indien nodig ook zeer kritisch. Daarbij zorgen ze dat, hetgeen ze verkopen ook waargemaakt kan worden. De persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers tot het volbrengen van het succes is breed in de organisatie verankerd. Piet Heerkens (directeur Lavans BV)

Lavans B.V. maakt gebruik van de volgende oplossingen

Software