Innovatief en modern

Moderna Textielservice is een landelijk opererend, professioneel familiebedrijf dat een totaalpakket aan dienstverlening biedt op het gebied van linnen, bedrijfs kleding, schoonloopmatten en sanitairhygiëne waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Moderna beschikt over meerdere stomerijen en wasserijen, kledingherstelateliers en een eigen logistieke dienst. Particulieren kunnen bij de ruim 400 inleverdepots terecht, voor het inleveren van te reinigen kleding en textiel. Het is een jong en innovatief, vooruitstrevend en dynamisch familiebedrijf, waar de mens centraal staat. De mens als klant, maar zeker ook als medewerker. Daarnaast focust Moderna zich op duurzaam en milieubewust ondernemen. Iets dat niet vanzelfsprekend is voor een wasserij.

Het hoofdkantoor van Moderna staat in Hardenberg. Na een allesverwoestende brand in 2013, waarbij de gehele wasserij in de as werd gelegd, werd het besluit genomen om binnen een jaar weer up and running te zijn, beter dan nooit tevoren. Specialisten van WSP Systems hebben hierbij het projectmanagement gedaan. Een ambitieus project, dat ook voor WSP één van de grootste projecten ooit was, maar waar WSP uitstekend zijn meerwaarde kon laten zien als system integrator. En dat lukte. Precies één jaar na de brand opende Moderna zijn nieuwe, innovatieve moderne wasserij.

WSP is een eerlijke en duidelijke sparringpartner die denkt in oplossingen. Daar houden wij van. Als spin in het web is het heel logisch dat zij de regie nemen. Dat werkt erg prettig. Roel Stad (directeur Moderna Textielservice)

Moderna Textielservice BV maakt gebruik van de volgende oplossingen