Software-oplossingen op maat

Onze specialisten ontwikkelen en implementeren intelligente software-oplossingen die de efficiency van uw wasserij maximaliseren. Wij zetten onze jarenlange kennis en ervaring in de wasserijwereld graag voor u in.

Intelligente software is een onmisbare schakel voor een goed functionerende en winstgevende wasserij. Standaard visualisatie- en rapportagesystemen zijn beperkt en sluiten niet goed aan op de situatie. Daarom ontwikkelen wij al onze software zelf. Het uitgangspunt is hierbij de actuele behoefte van de moderne wasserij. Van visualisatie tot managementrapportage en van handbedieningen tot verwerkingsinstructies.

Alleen produceren wat daadwerkelijk nodig is voor de levering aan uw klant. Dat is de kern van de LEAN-gedachte. Dit kan alleen dankzij de inzet van software. Door onze software-oplossingen slim te koppelen aan systemen als ERP en linnen managementsystemen, ontstaan vernieuwende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van verwerkingsinstructies in de productie van uw wasserij op basis van de pakbonnen uit uw ERP-systeem. Kortom: dankzij de combinatie van hard- en software op maat speelt WSP flexibel in op de wensen en behoefte van uw moderne wasserij.

WinWash

Met WinWash beschikt u over één operatorsysteem voor het complete productieproces. Deze intelligente software-oplossing verbindt de logistiek van de vuilgoed- en schoongoedzijde tot één productielijn.
Meer informatie

Laundry Dashboard

Verbeter de prestatie van uw wasserij met Laundry Dashboard. Dit is een online managementtool die u overal real-time inzicht geeft in de prestaties van uw wasserij en waardoor u eindelijk inzicht heeft in waar uw geld rendeert – of juist verdampt.
Meer informatie