Transportbanden

Op basis van jarenlange kennis en ervaring in de wasserijwereld ontwikkelen onze specialisten transportbanden met maar één doel: het efficiënt transporteren van wasgoed.

Deze transportbanden zijn speciaal ontworpen voor het transporteren van wasgoed op specifieke locaties. Onze specialisten leveren altijd maatwerk zodat de band perfect aansluit op het volgende onderdeel. De robuuste transportbanden voldoen aan alle veiligheidseisen en vragen weinig onderhoud. 

 

Download factsheet

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze transportbanden.

WSP factsheet Transportbanden
Eigen ontwerp

Dankzij de kennis en ervaring van onze specialisten beschikken de onze transportbanden over alle kwaliteiten die u verwacht. Ze transporteren het wasgoed probleemloos naar de plaats waar u het hebben wil.

Maatwerk

Een transportband van WSP past altijd. Onze eigen vakmensen leveren maatwerk, zodat u profiteert van de perfecte aansluiting op het volgende onderdeel.

Stijl

De transportbanden zijn beschikbaar in zowel een rvs-uitvoering als staal, geconserveerd (poedercoating) in gewenste kleur. Zo past dit systeem altijd in de uitstraling van uw wasserij.

Neem contact met ons op