Werkplek aanvoerbanden

Werkplek aanvoerbanden zijn een ideale manier om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Men hoeft niet meer zelf de was op te halen: het wasgoed komt naar hen toe. Dat noemen wij efficiƫnt werken.

Met werkplek aanvoerbanden verhoogt u eenvoudig de productiviteit van uw medewerkers. Dankzij deze banden is het handmatig verplaatsen van waskarren overbodig. De constante aanvoer via deze transportbanden is ergonomisch verantwoord en geeft u de mogelijkheid om sturing te geven aan de werkvolgorde. Bovendien kunt u klant specifieke werkinstructies meegeven aan uw medewerkers.

Download factsheet

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze werkplek aanvoerbanden.

WSP factsheet Werkplek aanvoerbanden
Hogere productiviteit

Deze banden staan garant voor een continue en gedoseerde aanvoer van wasgoed. Geen onderbrekingen meer vanwege het handmatig verplaatsen van waskarren, wat de productiviteit verhoogt.

Klantspecifiek werken

U werkt volgens een geautomatiseerde werkvolgorde en u kunt uw medewerkers gemakkelijk informeren over klantspecifieke werkinstructies. Met als resultaat een grotere klanttevredenheid.

Ergonomisch verantwoord

De aanvoer naar de werkplekken vindt plaats op een efficiƫnte en ergonomisch verantwoorde manier. Zo hoeven medewerkers niet te bukken of zwaar te tillen.

Neem contact met ons op